CALL-CENTER

Assistencia gasolineres Low Cost

PetroLow Cost té un centre de gestió i control telemàtic propi, des del qual accedeix a totes les estacions en temps real. Aquest centre d'atenció al client, serveix per donar suport, resoldre dubtes i informar a qualsevol persona que hi contacti via telefònica.

Aquest sistema de control i gestió, es veu bàsic i imprescindible pel correcte funcionament d'una  estació de servei automatitzada. És per això que  PetroLow Cost, ha apostat molt fort per tenir el propi Call-Center, per tal de poder donar un bon servei a les empreses que el contracten (franquícies, estacions independents), així com pels propis clients i usuaris.

Aquest servei telemàtic està recolzat, en totes les estacions de servei PetroLow Cost , per un sistema de videovigilància. Permet donar una atenció més ràpida i personalitzada en cas d'incidència en la part operativa amb els clients. També  garanteix una màxima seguretat a totes les estacions, pel fet que es poden consultar imatges que puguin ser motiu de conflicte i derivar-les, en cas de necessitat, als agents competents. 

Per tot això es pot dir que a PetroLow Cost no està mai sol/a, tot i que no s'hi veu a ningú. 

 

Actualitat

PetroLow Cost ha inaugurat la seva darrera estació a la localitat de Martorell. Amb el seu enfocament innovador en el subministrament de combustible PetroLow Cost es posiciona com a líder en el sector de les gasolineres automatitzades.

 

El Box BonÀrea és un sistema innovador de consignes refrigerades que permet la recollida gratuïta de comandes en línia amb tres tipus de compartiments en funció de les necessitats de cada producte: refrigerat, congelat i isoterm.

PetroLow Cost els desitja una bona Diada de Sant Jordi. Per celebrar-ho regalarem roses i descomptes.