Empresa


Germans Rosset PetroLow Cost PetroLow Cost sorgeix de la iniciativa d'un grup d'empresaris del sector, que amb ganes de trobar una fórmula que faciliti la reducció dels costos en la manipulació i servei d'hidrocarburs, troba en l'aplicació de les últimes tecnologies, la fórmula que ho fa possible. 

A principis del 2011, a través d'una petrolera "lliure",  s'instal.la el primer assortidor en una zona urbana d'alta densitat de població i per tant de molt moviment, com a prova. A partir d'aquesta experiència tan positiva s'aposta per l'expansió d'aquest model i es crea PetroLow Cost. 

PetroLow Cost aplica les últimes tecnologies en assortidors automatitzats i softwares específics, de manera que permet aplicar amb èxit, aquesta fórmula que ja existeix en zones rurals, en gasolineres de zones urbanes on l'afluència d'operacions és molt més intensa.

Ha passat força temps des de la primera experiència a Terrassa a l'inici de 2011 i ens ha permès anar polint i desenvolupant noves aplicacions que han millorat de manera considerable el control i servei dels productes. 

Sens dubte, aquesta fórmula implantada a d'altres centres, ha permès una reducció dels costos d'una forma molt important, revolucionant el sector d'una forma irreversible. 

En ple període d'expansió, podrà trobar estacions PetroLow Cost, a diferents punts de Catalunya, així com a la resta de la península.

A finals del 2012 i motivats per l'insistent interès de molts particulars per poder formar part d'aquesta xarxa de gasolineres, es crea la franquícia PetroLow Cost, que simplifica encara més l'aplicació d'aquest model, fins el punt de fer-la fàcil, propera i molt rentable a inversors que no provenen del mon dels carburants. A partir d'aquests conceptes, PetroLow Cost ofereix als seus clients els requisits per obrir una gasolinera low cost.