Martorell dona la benvinguda a la nova benzinera PetroLow Cost

18-10-2022

PetroLow Cost ha inaugurat la seva darrera estació a la localitat de Martorell. Amb el seu enfocament innovador en el subministrament de combustible PetroLow Cost es posiciona com a líder en el sector de les gasolineres automatitzades.

 

nova benzinera Martorell

 

PetroLow Cost ha inaugurat la seva darrera estació a la localitat de Martorell. Amb el seu enfocament innovador en el subministrament de combustible i serveis, PetroLow Cost es posiciona com a líder en el sector de les gasolineres automatitzades.

La nova gasolinera PetroLow Cost, ubicada a l'Avinguda Comte Llobregat 35 de Martorell (Barcelona), ofereix un servei ininterromput durant les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Aquesta moderna estació de servei ofereix una àmplia selecció de combustibles, incloent sense plom 95, diesel i diesel ultra. A més, els clients poden beneficiar-se del servei d'adblue per als vehicles dièsel i disposar del servei per inflar les rodes, garantint una experiència de servei completa.

PetroLow Cost és coneguda per oferir combustibles de qualitat al millor preu possible. A més, els clients poden obtenir la targeta Low Net de forma gratuïta, tant a la pàgina web com a les estacions físiques, per aprofitar descomptes exclusius i promocions especials. Aquesta targeta també permet als usuaris obtenir una factura mensual detallada, una opció ideal per a empreses i autònoms que desitgin controlar i optimitzar les despeses relacionades amb el combustible.

La nova gasolinera PetroLow Cost a Martorell és una gran opció per als conductors de la zona que busquen qualitat i preus competitius en el subministrament de combustible. Situada en un lloc convenient a l'Avinguda Comte Llobregat, la gasolinera ofereix servei personalitzat en horari diürn durant els dies laborables, assegurant una experiència de servei excel·lent per als clients.

Per obtenir més informació sobre la nova gasolinera PetroLow Cost a Martorell, podeu visitar aquesta pàgina web o acostar-vos a l'estació. No perdeu l'oportunitat de gaudir de combustibles de qualitat i serveis excepcionals a preus competitius!