BonÀrea i Petro Low Cost col·laboren en la venda online

22-02-2019
BonÀrea confia en Petro Low Cost per instal·lar dos Box online a les seves instal·lacions.

Punt de recollida BonÀrea

BonÀrea i Petro Low Cost han arribat a un acord per incloure dos Box Online en dos de les seves instal·lacions, concretament a les benzineres de Petro Low Cost Terrassa (ctra. Montcada, 670) i Petro Low Cost Montcada (c/ Can Milans, 1).

El Box BonÀrea és un sistema innovador de consignes refrigerades que permet la recollida gratuïta de comandes online amb tres tipus de compartiments en funció de les necessitats de cada producte: refrigerat, congelat i isoterm.

La comanda es realitza còmodament des de qualsevol ordinador, smartphone o tauleta amb connexió internet a www.bonarea.com o a través de la pròpia app (disponible a Google Play i App Store) i després es recull ràpidament amb el vehicle a l’hora i lloc seleccionats.

 

Avantatges:

  • Més de 12.000 articles al teu abast.
  • Mateix preu dels articles que a la botiga.
  • Sense cost de preparació ni gestió.
  • Canvis i devolucions a qualsevol de les 500 botigues bonÀrea.

Un dels avantatges que els clients més valoren és poder aparcar just davant del Box i carregar ràpidament la comanda al cotxe gràcies a les places reservades.

També s’ha optimitzat el temps entre el registre de la comanda a la web i la recollida, amb la possibilitat de fer comandes i recollirles, en alguns casos, en tant sols 8h.