Pas endavant per les gasolineres automatitzades

30-08-2016

En vies d'eliminar la normativa que prohibeixi o discrimini les estacions de servei automatitzades, les que no tenen personal que subministri el combustible. 

La CNMC (Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia) publica un informe on demana que s'elimini qualsevol disposició o normativa que prohibeixi o discrimini les estacions de servei automatitzades, les que no tenen personal per subministrar combustible, per beneficiar el lliure mercat.  

L'argument utilitzat és que aquestes gasolineres asseguren una mes gran competència i uns millors preus que beneficien al consumidor final.

La CNMC enten que la presència de personal, obligació exigida en algunes comunitats autonòmiques, és una imposició injustificada que dificulta aconseguir preus mes ajustats, limita la varietat i qualitat dels formats disponibles i minva la innovació.

PetroLow Cost, des dels seus inicis ha apostat per aquest format d'estacions de servei amb aquests arguments que ara defensa la CNMC vetllant per la seguretat, la innovació, el servei i els preus el màxim d'ajustats. Tot i que les seves gasolineres son automatitzades, totes elles tenen durant unes hores personal d'atenció a mes de disposar de call-center per atendre els dubtes i problemes. 

 Mes informació: Article Expansión,  ABC Economia.