Així funcionen les gasolineres "low cost"

22-05-2015

Una web especialitzada en motor (Auto Bild.es) publica els avantatges de les gasolineres low cost, nomenades també automatitzades.

L’article confirma, una vegada mes, que la qualitat del combustible és la mateixa a les gasolineres convencionals que a les gasolineres low cost. La diferència que hi pot haver està en els possibles additius.

El motiu de l’abaratiment l’expliquen en funció de:

  • - No tenir personal. El cas de PetroLow Cost és de poques hores de personal de pista, però personal (d'atenció telefònica les 24h) en el call-center que es rendebilitza gràcies a les diferents franquícies.
  • - Que l’estació només cobreixi les despeses de manteniment per poder prestar un servei a un col.lectiu determinat. La política de PetroLow Cost, és tenir un preu molt acurat per a tothom, amb avantatges a la clientela fidel
  • - Gasolineres que treballen amb un programa de punts. PetroLow Cost a través de la seva targeta de fidelització pot oferir uns descomptes i promocions especials
  • - Estacions de servei  que hagin decidit retallar el seu marge de benefici. El cas de PetroLow Cost no és aquest ja que va néixer amb l’objectiu d’oferir un combustible de qualitat amb el cost mes econòmic.

Article sencer link  http://www.autobild.es/contenido-patrocinado/asi-funcionan-las-gasolineras-low-cost-254409