Hi ha diferències en la qualitat dels combustibles d'una gasolinera a una altra?

11-05-2015

Segons els entesos no hi ha diferències pel que fa al mes substancial. El que si que marca la diferència és l'estat i la neteja de sortidors i tancs. 

En un article publicat al web SUR.es Málaga, Álvaro Fontes,president de la Agrupación Andaluza de Vendedores al por Menor de Carburantes y Combustibles (Agavecar), referent als combustibles, comenta que no hi ha diferències en el que és mes bàsic entre les gasolineres automatitzades i les convencionals. 

Les diferències es poden donar per complements que hi aporten les grans marques. El combustible al nostre país, pel que fa al transport, emmagatzement i distribució està en mans d'una entitat que opera quasi en règim de monopoli: el Grup CLH (Compañía Logística de Hidrocarburos)

Un tècnic independent consultat pel mateix diari, comenta que els complements que aporten aquestes marques, son poc notables pel consumidor ja que el consum mitjà pels 100 km depèn de molts altres factors.

Mes que el que poden fer els additius afegits, el que si que pot marcar la diferència entre uns combustibles i uns altres, és el bon estat i la neteja dels sortidors i els tancs de les estacions de servei, siguin convencionals, abanderades, independents  o  automatitzades (també anomenades gasolineres desateses)

PetroLow Cost, en totes les seves estacions, te cura d’aquests aspectes i no tan sols manté netes les seves instal·lacions externament sinó que manté en les condicions òptimes les parts no visibles. 

Article sencer