Quant pot costar muntar una gasolinera low cost

10-04-2015

Quina inversió pot representar per la persona interessada una estació de servei automatitzada?

 

El tret principal d'una gasolinera d'autoservei o low cost, és la reducció dels seus costos estructurals. Aquesta reducció s'aconsegueix per un costat perquè la despesa del terreny on la construirem no és massa elevada (interessant veure Requisits per muntar una gasolinera low cost) amb unes dimensions adequades al volum de vendes esperat. Per altre costat la infraestructura que demana aquest tipus d’estació és la mínima, són imprescindibles: 

    • - L’equipament mecànic (sortidors, dipòsits... )
    • - L’equipament informàtic
    • - Els sistemes de control i de seguretat. 

Finalment cal tenir presents uns costos en l’elaboració i execució del projecte amb uns tècnics i equip especialitzat i eficient.

En funció d’ aquests paràmetres, podem tenir estructures molt senzilles que aniran de 200.000euros fins a 600.000euros. Cal tenir present que una gasolinera low cost , a mes de poder ser mes econòmica a l’hora de construir-la, implicarà menys despeses quan estigui en funcionament perquè no hi ha uns costos afegits als que són propis de la mateixa gasolinera.

Els avantatges que suposa aquesta reducció de despeses per l'inversor és un benefici que repercuteix directament a les dues parts, tant a l’inversor com al client (win/win). Fidelitza una clientela que agraeix aquest tipus de gasolineres on l'objectiu és pagar el mínim en combustible, en benefici d'una major venda del producte. 

Petro Low Cost, amb la seva voluntat de créixer però a la vegada donar un bon servei procura estandarditzar força els nostres models, amb l'objectiu de reduir al màxim les despeses a través de la seva franquícia. Tot i així fem projectes a mida  i l'assessorarem sobre com muntar una gasolinera low cost adequant al màxim la inversió a les necessitats de l’inversor.

El nostre objectiu principal és  fer un bon estudi previ de les possibilitats de la zona i la viabilitat del projecte inicial. A partir dels paràmetres obtinguts i els resultats, adeqüem el projecte al màxim per tal d'obtenir uns resultats òptims de retorn de la inversió i la rendibilitat.

 

Altres articles que també poden interessar