Interessant anàlisi de les gasolineres automatitzades

09-04-2015

Entrevista a Diego Barceló, a través de Tele Asturies, on fa una comparativa entre les gasolineres convencionals i les Low Cost. (Clicar a la foto pel vídeo) 

Diego Barceló, del bufet Barceló & Asociados, en aquesta entrevista per televisió, fa una anàlisi del que representen les gasolineres automatitzades en front de les convencionals, nomenades assistides.

Parla del problema dels llocs de treball i ho compara amb d'altres tipus de negoci que la tecnologia ha permès d'invertir en altres aspectes (botiga de queviures davant de supermercat / comerç tradicional davant de compra per internet) 

El tema de la seguretat l'aborda donant informació de països com Suïssa, Suècia i Noruega que tenen la meitat de les estacions automatitzades. 

Pel que fa a la problemàtica que poden tenir les persones amb discapacitats físiques, comenta que no pel fet d'haver-hi persones sordes s'ha deixat de fer funcionar les ràdios aixì com per l'existència de persones cegues no s'han tancat els cinemes.

La seva conclusió és que hi ha d'haver espai per als dos tipus de gasolineres ja que son productes diferents i permet la llibertat d'elecció als consumidors. Per a ell la competència provoca una millora que se'n beneficia el consumidor 

Entrevista sencera, link